Alle Voshaar ondernemingen onder één dak

Voshaar Schuttingen

Alles omtrent schuttingen, overkappingen & blokhutten.

Voshaar Grondwerk

Tuinaanleg, bestrating, egalisatie & sloopwerkzaamheden.

Proactiv Kunststof Partners

Uw partner in Schüco Kunststof Kozijnen & meer!

Voshaar Containers

Afvoer van puin, groen, hout, rest, sloop & dakafval voor zakelijke klanten.

Voshaar Schuttingen

In de loop der jaren zijn we specialist geworden in schuttingen en hebben we ons aanbod uitgebreid naar bergingen, blokhutten, overkappingen en poorten. Kwaliteit is essentieel voor ons, daarom werken we met gekwalificeerde experts en hoogwaardige materialen en gereedschap. Dit verlengt niet alleen de levensduur van onze producten, maar geeft ook meer tijd om van de tuin te genieten.

Voshaar Grondwerk

Bij Voshaar Grondwerk zijn we gespecialiseerd in grondwerk en grondverzet. Onze ervaren specialisten zorgen voor snel en nauwkeurig werk, of het nu gaat om tuinaanleg, bestrating, egalisatie, of sloop. Onze stratenmakers zijn bedreven in wegbouw, straatwerk en leidingbouw. Ook voor professionele tuinaanleg kunt u bij ons terecht. We voeren ook sloopwerk uit, inclusief puinruimen, grondverwijdering en terreinegaliseren.

Proactiv Kunststof Partners

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van Proactiv Kunststof Partners als uw betrouwbare partner voor hoogwaardige kunststof kozijnen en meer! Ons assortiment omvat onder andere kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, HR++ beglazing, horren, hordeuren, raamdecoratie, rolluiken, gevelbekleding en dakkapellen, allemaal vervaardigd met hoogwaardige Schüco kozijnen. 

Voshaar Containers

LET OP! Momenteel verhuren wij enkel aan bestaande zakelijke klanten en partners, onze excuses voor het ongemak. Bij Voshaar Containers kun je snel en gemakkelijk containers huren in Enschede voor verschillende afvalsoorten, zoals puin, groen, hout, restafval, bouw/sloopafval en dakafval. Kies uit 4m3, 6m3 of 10m3 containers, met levering binnen 24 uur en een standaard 4-weken huurperiode. 

Onze klanten zeggen het volgende

Ik heb een container gehad van deze firma ik moet zeggen een top service! Goede prijs – kwaliteit verhouding en niet onbelangrijk, alles optijd volgens afspraak. Top!

Gerhard van der Holst

De afgelopen dagen is bij ons rondom achter het huis een nieuwe schutting geplaatst door Voshaar. Echt vakwerk! Vanaf het begin verliep het contact vlot en vriendelijk. Ze zijn professioneel, vakkundig en leveren een topresultaat. Van deze schutting gaan wij nog jaren met veel plezier genieten.

Marc Snippe

Vakkundige mensen die binnen 4 dagen in weer en wind een prachtige overkapping, mooie schutting en stevige poort hebben gemaakt bij ons huis. Er werd goed meegedacht met ons en ook over de prijs waren we erg tevreden. Bedankt mannen!

Janneke Lindeman