Over Voshaar Groep

Welkom bij Voshaar Groep, uw betrouwbare partner in hoogwaardige huis- en tuinoplossingen. Sinds 2009 zijn wij actief in de huis- en tuinbranche, waarbij we streven naar excellentie in elk project dat we aanpakken. Als een gevestigde naam in de sector hebben we ons gespecialiseerd in het leveren van kwalitatieve kunststofproducten en diensten die aan uw behoeften voldoen en uw verwachtingen overtreffen.

Onze visie

Bij Voshaar Groep begrijpen we dat huis en tuin meer is dan slechts een woning; het is een weerspiegeling van uw levensstijl, comfort en persoonlijkheid.

Of het nu gaat om het creëren van een sfeervolle tuinomgeving, het plaatsen van praktische voorzieningen zoals schuttingen, overkappingen en bergingen, of het transformeren van uw woning met hoogwaardige kunststof producten, bij Voshaar Groep bent u aan het juiste adres.

Onze diensten omvatten onder meer het aanleggen van tuinen, het egaliseren van terreinen, het leggen van bestrating en het uitvoeren van sloopwerkzaamheden. Daarnaast bieden we een uitgebreid assortiment aan kunststofproducten, waaronder kozijnen, deuren, schuifpuien, gevelbekleding en HR++ glas. Ook voor dakkapellen, rolluiken, en bijbehorende raamdecoratie, horren en hordeuren kunt u bij ons terecht.

Of u nu een renovatieproject plant of een nieuw project start voor uw woning of bedrijfspand, wij zijn hier om uw visie werkelijkheid te maken. Met ons deskundige team en ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige producten streven wij ernaar om elk project tot een succes te maken.

Bij Voshaar Groep geloven we in het leveren van niet alleen producten, maar ook oplossingen die de verwachtingen overtreffen en langdurige tevredenheid garanderen.

Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw huis- en tuindromen met de expertise en betrouwbaarheid van Voshaar Groep.

Streven naar perfectie

Bij Voshaar Groep streven we naar perfectie in alles wat we doen. Met ons ervaren team van professionals zetten we ons in om uw verwachtingen te overtreffen en van uw project een succes te maken. 

Onze passie voor vakmanschap en onze toewijding aan uitmuntendheid drijven ons om elke uitdaging aan te gaan met enthousiasme en vastberadenheid. We luisteren naar uw wensen, adviseren waar nodig en werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat elk detail van uw project perfect wordt uitgevoerd.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over Voshaar Groep, onze dochter ondernemingen of onze aangeboden diensten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project.